Hovězí vývar s vaječnou sedlinou

30 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
158 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
13 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
15 mg
Cukr
223 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce rozmícháme s mlékem, solí a špetkou muškátu.
  • 2
    Do malého kastrolu vymazaného máslem nalijeme procezenou směs, kastrol vložíme do vodní lázně a směs necháme táhnout bez vaření v mírně zahřáté troubě, dokud nesedne. Kastrol vložíme do studené vody a směs necháme vychladnout.
  • 3
    Sedlinu opatrně vyklopíme, nakrájíme na kostičky a ihned přidáme do horké polévky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.