Hovězí vývar se žloutkem

10 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
147 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
11 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
51 mg
Cukr
112 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vývar z hovězích kostí před použitím dochutíme polévkovým kořením a převaříme.
  • 2
    Žloutek pečlivě oddělíme od bílku a vkládáme do vařícího vývaru spolu s omytou a jemně nakrájenou petrželovou natí nebo pažitkou při podávání.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
čt 20. 8. 2015
Hovězí vývar se žloutkem
Hovězí vývar dělám především kvůli synovi. Polévky má rád všeobecně a tak se je snažím vždy nějakým způsobem změnit a to i kvůli manželovi. Do polévky jsem vaječný žloutek dala ale jen manželovi - pomlaskával si 😉. Jen bych možná víc ocenila, kdyby zde byl uveřejněný celý recept na hovězí vývar, proto dávám jen tři hvězdičky.