Hovězí závitek s petrželkou

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
273 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
18 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
290 mg
Cukr
36 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme je a potřeme máslem smíchaným s nasekanou petrželkou. Plátky zavineme a sepneme párátkem.
  • 2
    Připravené maso opečeme zprudka po všech stranách na másle. Podlijeme vodou (nebo vývarem), zaprášíme moukou, rozředíme a povaříme.
  • 3
    Hotovou šťávu zjemníme smetanou a podle chuti okyselíme citronovou šťávou.
  • 4
    Podáváme s houskovým knedlíkem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.