Hovězí závitky s kyselým zelím a smetanou
60 min.
Ingredience
- 50gramůCibule
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 500gramůHovězí maso zadní
- 1lžičkaSůl
- 250gramůZelí kysané
- 1špetkaKmín celý
- 0,25litrZakysaná smetana
- 50gramůSlanina vepřová
- 20gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 1kusPárky jemné
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
410 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
27 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Hovězí maso omyjeme a nakrájíme na plátky. Tence je rozklepeme, osolíme a okořeníme paprikou.
- 2Plátky naplníme odkapaným a překrájeným zelím s kmínem, můžeme přidat i část osmažené cibule. Na zelí položíme 1/4 párku, závitky pevně zabalíme a spojíme nudličkami slaniny.
- 3Připravené závitky opečeme a dusíme spolu s plátky cibule.
- 4Podáváme s houskovým knedlíkem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.