Hovězí závitky s kyselým zelím a smetanou

60 min.
Česká republika

Ingredience

    • 50gramůCibule
    • 1špetkaPaprika mletá sladká
    • 500gramůHovězí maso zadní
    • 1lžičkaSůl
    • 250gramůZelí kysané
    • 1špetkaKmín celý
    • 0,25litrZakysaná smetana
    • 50gramůSlanina vepřová
    • 20gramůMouka pšeničná hladká T 650
    • 1kusPárky jemné
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
410 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
27 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí maso omyjeme a nakrájíme na plátky. Tence je rozklepeme, osolíme a okořeníme paprikou.
  • 2
    Plátky naplníme odkapaným a překrájeným zelím s kmínem, můžeme přidat i část osmažené cibule. Na zelí položíme 1/4 párku, závitky pevně zabalíme a spojíme nudličkami slaniny.
  • 3
    Připravené závitky opečeme a dusíme spolu s plátky cibule.
  • 4
    Podáváme s houskovým knedlíkem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.