Hovězího bujón s klíčky fazolí mungo
15 min.
Ingredience
- 400mililitrůNatur hovězí bujón s kořenovou zeleninou
- 1kusPórek
- 2lžíceČesnek medvědí
- 22lžicPetržel kudrnka
- 100gramůKlíčky fazole Mungo Bonduelle
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
118 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
1 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
4 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Mladý pórek, list z medvědího česneku a petrželovou nať omyjeme, pórek s medvědím česnekem pokrájíme na tenké proužky, petrželku nakrájíme nadrobno. Klíčky fazolí mungo scedíme ze slaného nálevu a propláchneme je v sítu.
- 2Hovězí bujón přivedeme k varu. Dáme do něj klíčky mungo, medvědí česnek s pórkem pomalu vše povaříme 3-5 minut.
- 3Polévku na talířích dochutíme nakrájenou petrželkou a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.