Hovězího bujón s klíčky fazolí mungo

15 min.
Česká republika

Ingredience

      • 400mililitrůNatur hovězí bujón s kořenovou zeleninou
      • 1kusPórek
      • 2lžíceČesnek medvědí
      • 22lžicPetržel kudrnka
      • 100gramůKlíčky fazole Mungo Bonduelle
    Počet porcí:
    2

    Nutriční hodnoty v jedné porci

    Kalorie
    118 kcal
    Bílkoviny
    3 g
    Tuky
    1 g
    Sacharidy
    27 g
    Vláknina
    4 g
    Cukr
    7 g
    Zobrazit vše

    Postup přípravy

    • 1
      Mladý pórek, list z medvědího česneku a petrželovou nať omyjeme, pórek s medvědím česnekem pokrájíme na tenké proužky, petrželku nakrájíme nadrobno. Klíčky fazolí mungo scedíme ze slaného nálevu a propláchneme je v sítu.
    • 2
      Hovězí bujón přivedeme k varu. Dáme do něj klíčky mungo, medvědí česnek s pórkem pomalu vše povaříme 3-5 minut.
    • 3
      Polévku na talířích dochutíme nakrájenou petrželkou a podáváme.

    Komentáře

    Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.