Hrách s kysaným zelím
35 min.
Ingredience
- 2litryVoda pitná
- 1000gramůHrách loupaný
- 200gramůSádlo škvařené
- 20gramůSůl
- 500gramůZelí kysané
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
544 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
21 g
Sacharidy
65 g
Vláknina
6 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Hrách přebereme, několikrát propláchneme, zalijeme studenou vodou a necháme přes noc v chladničce bobtnat. Potom hrách uvaříme doměkka.
- 2Uvařený hrách scedíme, mírně osolíme a promastíme polovinou dávky sádla.
- 3Při podávání omastíme hrách zbylým sádlem a na talíř přidáme vymačkané zelí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.