Hrášek dušený po francouzsku
30 min.
Ingredience
- 3šálkyHrášek
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 5gramůPetržel - nať
- 1lžíceCukr krupice
- 5kusůŠalotka
- 1šálekVývar drůbeží
- 0,25kusSalát hlávkový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
360 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
6 g
Sacharidy
55 g
Vláknina
5 g
Cukr
9 g
Postup přípravy
- 1V kastrole rozehřejeme máslo, přidáme hrášek, cukr a celé cibulky. Vše krátce podusíme bez podlévání.
- 2Potom přilijeme vývar a dusíme do poloměkka. Nakonec přidáme srdíčko hlávkového salátu a dodusíme. Pokrm posypeme nasekanou petrželkou.
- 3Podáváme k pečením z bílého masa a k minutkám.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.