Hrášek s cibulí a locikou

35 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
140 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
11 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Lociky omyjeme pod tekoucí vodou, cibule oloupeme. Lociky a cibuli nakrájíme na menší kostičky, vložíme do hrnce, přisypeme hrášek, zalijeme vodou, osolíme, přidáme špetku cukru, snítku petrželky, máslo a špetku mletého muškátu. Vaříme přibližně 20 minut, kdy se voda úplně odpaří a zůstane v hrnci jen dušená zelenina s máslem.
  • 2
    Podávávme jako přílohu k pečenému masu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.