Hráškový salát s vejci a majonézou

20 min.
Česká republika

Ingredience

    • 1kusPaprikové lusky čerstvé
    • 100gramůMajonéza
    • 1špetkaCukr krupice
    • 1špetkaSůl
    • 1lžíceCitronová šťáva
    • 2kusyVejce slepičí
    • 100gramůSýr Eidam cihla 40%
    • 150gramůHrášek v slaném nálevu - sterilovaný
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
321 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
28 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Okapaný hrášek zlehka promícháme s natvrdo uvařenými, nakrájenými vejci, na kostičky nakrájeným sýrem a paprikou. Vše pokapeme citronovou šťávou smíchanou s cukrem a solí a necháme chvíli proležet.
  • 2
    Salát upravíme na talířky a přelijeme ochucenou majonézou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.