Hřebenatky s petrželí
30 min.
Ingredience
- 500mililitrůVývar rybí
- 450gramůHřebenatka
- 30gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 40gramůPetržel - nať
- 40gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
225 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
10 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
656 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Rybí vývar uvedeme do varu a přidáme hřebenatky. Necháme je 5 minut vařit, vyjmeme a i s jikrami nakrájíme na malé kousky.
- 2V pánvi rozehřejeme máslo a dozlatova opečeme nakrájené hřebenatky obalené v hladké mouce.
- 3Hřebenatky rozdělíme do lastur a ozdobíme nadrobno nasekanou petrželí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.