Hřebenatky se špenátem

25 min.
Česká republika
Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
183 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
12 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Špenátové listy přebereme, povadlé vyhodíme. Lístky koriandru posekáme najemno, špenát nahrubo, zázvor nastrouháme.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme máslo, přisypeme maso z hřebenatek, krátce orestujeme, přidáme zázvor, špenát, koriandr, zakápneme sojovou omáčkou, octem, podlijeme troškou vody a pár minut podusíme, dokud se voda neodpaří.
  • 3
    Hřebenatky upravíme na talířky, obložíme zelenými listy špenátu a koriandru a ještě teplé podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.