Hříbečky z mandlové hmoty

20 min.
Česká republika

Ingredience

    • 120gramůMandle
    • 1,5lžičkyKakao - prášek
    • 0,5lžíceRum
    • 120gramůCukr moučkový
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
195 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
10 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
3 g
Cukr
20 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mandle spaříme, oloupeme a jemně umeleme. Mleté mandle zpracujeme s cukrem a rumem do kompaktní hmoty.
  • 2
    Hmotu rozdělíme na dva díly, do jednoho zapracujeme kakaový prášek.
  • 3
    Tvoříme malé hříbečky, které necháme alespoň dva dny schnout.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.