Hříbky na smetaně
50 min.
Ingredience
- 0,15litrZakysaná smetana
- 50gramůMáslo čerstvé
- 1lžičkaMouka pšeničná hladká T 650
- 40gramůSýr Eidam cihla 40%
- 500gramůHříbky čerstvé
- 1lžíceKopr čerstvý
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
225 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
20 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
789 mg
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Očištěné hřiby nakrájíme na tenké plátky a osmahneme na 30 g másla.
- 2Přidáme lžičku mouky, zamícháme, zalijeme kysanou smetanou, osolíme a krátce podusíme.
- 3Podušené houby vložíme do zbytkem másla vymazané zapékací mísy, posypeme nastrouhaným sýrem a dáme zapéci do horké trouby.
- 4Hotový pokrm posypeme nasekaným koprem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.