Hříbky na smetaně

50 min.
Ruská federace

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
225 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
20 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
789 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné hřiby nakrájíme na tenké plátky a osmahneme na 30 g másla.
  • 2
    Přidáme lžičku mouky, zamícháme, zalijeme kysanou smetanou, osolíme a krátce podusíme.
  • 3
    Podušené houby vložíme do zbytkem másla vymazané zapékací mísy, posypeme nastrouhaným sýrem a dáme zapéci do horké trouby.
  • 4
    Hotový pokrm posypeme nasekaným koprem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.