Hříbky naložené v másle
20 min.
Ingredience
- 1kilogramHříbky čerstvé
- 30gramůSůl
- 250gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
343 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
35 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Tvrdší hlavičky hřibů očistíme, důkladně omyjeme, osušíme a pokrájíme na tenké plátky. Rozložíme na prkénko a necháme několik hodin zasychat.
- 2Poté je rozdělíme do čistých sklenic a umačkáme. Máslo necháme rozpustit, převaříme, ochutíme solí a horkým zalijeme houby.
- 3Sklenice zavíčkujeme a uložíme na temném a studeném místě.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.