Hříbky s vejci
30 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 400gramůHouby čerstvé
- 40gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaSůl
- 1špetkaKmín celý
- 3kusyVejce slepičí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
185 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
13 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Očištěné hříbky nakrájíme na plátky, oloupanou cibuli jemně nakrájíme a vše dusíme na másle, až se voda vydusí.
- 2Přidáme sůl, kmín, rozšlehaná vejce a za stálého míchání necháme zhoustnout.
- 3Podáváme s vařenými bramborami nebo s chlebem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.