Hříbky se smetanovou omáčkou

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
265 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
19 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
6 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné hříbky nakrájíme na čtvrtky.
  • 2
    Na másle podusíme jemně nakrájenou cibuli, přidáme hříbky, osolíme a zvolna dusíme ve vlastní šťávě. Později přilijeme trochu vody.
  • 3
    Když se šťáva odpaří na polovinu, přilijeme smetanu smíchanou s moukou, přisolíme a chvíli dusíme.
  • 4
    Podáváme s bramborami nebo jako přílohu k bílému masu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.