Hrozinkové bagetky

140 min.
Evropa

Ingredience

    • 170mililitrůVoda pitná
    • 20gramůCukr krupice
    • 3gramySůl
    • 140gramůMouka žitná bílá
    • 125gramůMouka chlebová
    • 5gramůDroždí sušené
    • 80gramůHrozinky
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
320 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
1 g
Sacharidy
71 g
Vláknina
4 g
Cukr
17 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mísy nalijeme vodu, přidáme cukr, sůl, hrozinky a oba druhy mouky. Vmícháme sušené droždí a vypracujeme hladké těsto, které necháme hodinu kynout.
  • 2
    Z těsta vytvoříme bagetky, obalíme v žitné mouce (20g) a rozložíme na plech, necháme ještě 30 minut kynout. Pečeme ve vyhřáté troubě 20 minut na 20 stupňů.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.