Hrozinkové bagetky
140 min.
Ingredience
- 170mililitrůVoda pitná
- 20gramůCukr krupice
- 3gramySůl
- 140gramůMouka žitná bílá
- 125gramůMouka chlebová
- 5gramůDroždí sušené
- 80gramůHrozinky
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
320 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
1 g
Sacharidy
71 g
Vláknina
4 g
Cukr
17 g
Postup přípravy
- 1Do mísy nalijeme vodu, přidáme cukr, sůl, hrozinky a oba druhy mouky. Vmícháme sušené droždí a vypracujeme hladké těsto, které necháme hodinu kynout.
- 2Z těsta vytvoříme bagetky, obalíme v žitné mouce (20g) a rozložíme na plech, necháme ještě 30 minut kynout. Pečeme ve vyhřáté troubě 20 minut na 20 stupňů.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.