Hrozinkový pudink

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
284 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
90 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do vlažného mléka namočíme strouhanku, přidáme žloutek, mleté mandle, vanilkový cukr, rum, kypřicí prášek a omyté, jemně nasekané hrozinky. Nakonec zlehka vmícháme pevný sníh ušlehaný z bílku.
  • 2
    Těsto vložíme do máslem vymazané a krupičkou vysypané pudinkové formy.
  • 3
    Formu postavíme do vroucí vodní lázně a pudink vaříme 30-40 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.