Hroznové jednohubky

25 min.
Francie

Ingredience

    • 1050mililitrůDžus hroznový
    • 20gramůSezam - semena
    • 4gramySkořice mletá
    • 200gramůMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
368 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
4 g
Sacharidy
77 g
Vláknina
3 g
Cukr
37 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mouku prosijeme přes síto a smícháme s 300 ml hroznové šťávy.
  • 2
    Zbytek šťávy necháme vařit. Jakmile dojde k varu, vlijeme mouku se šťávou a vaříme do zhoustnutí.
  • 3
    Směs je hotová, jakmile těsto drží tvar kuličky.
  • 4
    Nalijeme ji na mělký talíř, posypeme sezamovými semínky smíchanými se skořicí a necháme vychladnout.
  • 5
    Vychlazené těsto nakrájíme na malé čtverečky a servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.