Hroznové víno se žloutkovou pěnou

25 min.
Švýcarsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
459 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
12 g
Sacharidy
74 g
Vláknina
2 g
Cukr
67 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Opláchnuté bílé i červené hroznové víno obereme a rozdělíme do misek, přidáme hrušky, které jsme slili, nechali okapat a nakrájeli na plátky. Každou porci posypeme krystalovým cukrem, zakapeme koňakem a necháme alespoň 2 hodiny uležet.
  • 2
    V mezičase nad párou ušleháme žloutky s vínem a cukrem do zhoustnutí, nevaříme. Pěnou přelijeme ovoce v miskách a teplé podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.