Hroznové želé s vodkou

25 min.
Evropa

Ingredience

    • 5,5centilitrůHroznová šťáva
    • 500gramůCukr želírovací
    • 1špetkaHřebíček mletý
    • 50mililitrůVodka
    • 1špetkaKyselina citronová
    • 0,5lžičkaSkořice mletá
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1050 kcal
Sacharidy
247 g
Vláknina
212 mg
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce nalijeme hroznovou šťávu, vodku, přidáme kyselinu citronovou, želírovací cukr, skořici, hřebíček a vše promícháme.
  • 2
    Směs přivedeme k varu, za stálého míchání 5 minut povaříme, poté hrnec sundáme ze sporáku.
  • 3
    Želé nalijeme do připravených zavařovacích sklenic a vzduchotěsně je uzavřeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.