Hroznový pudink sugol

25 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
128 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
1 g
Cukr
25 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hroznové víno omyjeme, kuličky rozkrojíme na poloviny a vložíme do hrnce. Přidáme 1/2litru vody a cukr. Přivedeme k varu, teplotu snížíme a cca 10min povaříme.
  • 2
    Hrozny rozmačkáme, odstavíme, necháme vychladnout a odložíme do druhého dne do lednice.
  • 3
    Poté směs propasírujeme přes cedník, šťávu zachytíme a smícháme ji s moukou. Za stálého míchání cca 4min povaříme na mírném ohni.
  • 4
    Necháme vychladnout, přelijeme do misek a necháme ztuhnout v lednici.
  • 5
    Pře podáváním dozdobíme kuličkami vína.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.