Hroznový salát s dresinkem

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
423 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
12 g
Sacharidy
61 g
Vláknina
2 g
Cukr
52 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuličky vína otrháme od stopek, rozpůlíme a vyjmeme semínka. Dáme do misky, pokapeme lžící likéru a necháme 10 minut odpočinout. Ovoce rozdělíme do dezertních misek.
  • 2
    Žloutky šleháme ve vodní lázni a postupně přidáváme cukr. Do hustého krému opatrně a za stálého míchání přiléváme víno a zbývající likér.
  • 3
    Horkým vinným krémem přelijeme ovoce v miskách a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.