Hroznový salát se žampiony
10 min.

Ingredience
- 400gramůHroznové víno
- 180gramůŽampiony - sterilované
- 250gramůKuřecí maso vařené
- 40gramůMajonéza
- 60gramůJogurt bílý
- 200gramůSýr Čedar
- 30gramůPetržel kudrnka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
473 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
29 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
2 g
Cukr
18 g
Postup přípravy
- 1Kuličky hroznového bílého a červeného vína otrháme, omyjeme, rozpůlíme, vyškrábneme semínka a víno naházíme do mísy. Nakládané žampiony scedíme, necháme okapat a nakrájíme na plátky. Vařené kuřecí maso nakrájíme na kostičky a spolu se žampiony přidáme do mísy. Majonézu smícháme s jogurtem, přidáme posekanou petrželku, strouhaný sýr a promícháme se surovinami v míse. Salát před podáváním necháme v lednici vychladit.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.