Hroznový salát se žampiony

10 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
473 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
29 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
2 g
Cukr
18 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuličky hroznového bílého a červeného vína otrháme, omyjeme, rozpůlíme, vyškrábneme semínka a víno naházíme do mísy. Nakládané žampiony scedíme, necháme okapat a nakrájíme na plátky. Vařené kuřecí maso nakrájíme na kostičky a spolu se žampiony přidáme do mísy. Majonézu smícháme s jogurtem, přidáme posekanou petrželku, strouhaný sýr a promícháme se surovinami v míse. Salát před podáváním necháme v lednici vychladit.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.