Hruškové Rabotes

150 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
814 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
52 g
Sacharidy
76 g
Vláknina
7 g
Cukr
16 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z mouky, 150 g másla, soli a cukru vytvoříme směs, do které vmícháme máslo, žloutky a 40 ml vody.
  • 2
    Dobře prohněteme, vypracujeme z těsta kouli a necháme hodinu v chladu odležet.
  • 3
    Hrušky oloupeme, vykrajovátkem vyjmeme jadřince. Pokapeme citronovou šťávou.
  • 4
    Těsto rozválíme na plát, ze kterého vykrojíme 4 stejně velké čtverce.
  • 5
    Hrušky zabalíme do těsta a dáme na máslem vymazaný plech. Pečeme při 200 °C 60 minut.
  • 6
    Podáváme se zakysanou smetanou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.