Hruškovo - rajčatový salát

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
236 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
11 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
4 g
Cukr
21 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejdříve v kastrůlku s vodou uvaříme vejce natvrdo (vaříme 8 - 10 minut). Potom je vybereme z horké vody, pod tekoucí studenou vodou ochladíme, oloupeme a nakrájíme na třetinky.
  • 2
    Hrušky spolu s rajčaty omyjeme, pokrájíme na úhledné plátky. Naaranžujeme na jednotlivé dezertní talířky, rajčata pokapeme medem, jablka citrónovou šťávou. Jogurt smícháme s olejem, osolíme špetkou soli, lžící položíme na povrch ovoce.
  • 3
    Nakonec na každý talířek přidáme připravená vejce, které také osolíme špetkou soli a hotový salát podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.