Hruškový dresink
15 min.
Ingredience
- 4lžíceDžus hruškový
- 1lžičkaHořčice Bornier - hrubozrnná
- 1lžíceOcet vinný
- 3lžíceOlej olivový
- 1lžícePažitka
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
189 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
20 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
716 mg
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Nejprve dohladka rozmícháme hruškovou šťávu s hořčicí, rozetřeným česnekem a octem. Poté přidáváme olej a šleháme, dokud nevznikne krémová konzistence.
- 2Nakonec přimícháme nasekanou pažitku.
- 3Dresink je vhodný k syrové zelenině a listovým salátům.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.