Hruškový koláč s čokoládou

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
663 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
27 g
Sacharidy
99 g
Vláknina
10 g
Cukr
54 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hrušky oloupeme, rozčtvrtíme, vykrojíme jádřince, vyskládáme do pekáčku. Do mísy nasypeme celozrnnou mouku, třtinový cukr, drcené mandle, přidáme med, máslo, nugát a promícháme. Tuto směs naneseme na hrušky, vložíme do vyhřáté trouby, pečeme cca 20 minut.
  • 2
    Ještě horký koláč posypeme hoblinkami čokolády, naporcujeme a teplý podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.