Hruškový koláč s čokoládou
35 min.
Ingredience
- 400gramůHrušky
- 150gramůCukr třtinový
- 200gramůMouka pšeničná celozrnná
- 70gramůMáslo čerstvé
- 20gramůMed včelí
- 30gramůNugát světlý
- 50gramůČokoláda hořká
- 30gramůMandle
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
663 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
27 g
Sacharidy
99 g
Vláknina
10 g
Cukr
54 g
Postup přípravy
- 1Hrušky oloupeme, rozčtvrtíme, vykrojíme jádřince, vyskládáme do pekáčku. Do mísy nasypeme celozrnnou mouku, třtinový cukr, drcené mandle, přidáme med, máslo, nugát a promícháme. Tuto směs naneseme na hrušky, vložíme do vyhřáté trouby, pečeme cca 20 minut.
- 2Ještě horký koláč posypeme hoblinkami čokolády, naporcujeme a teplý podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.