Hrušky s koprem a skořicí

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
366 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
94 g
Vláknina
8 g
Cukr
84 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hrušky omyjeme, podélně rozkrojíme, vydlabeme jádřince, hrušky i se slupkou vložíme do hrnce, zalijeme vodou, přidáme polovinu posekaného kopru, celou skořici, polovinu cukru, špetku soli a vaříme 10 minut. Poté hrušky vyjmeme, šťávu přecedíme, vrátíme do hrnce, přidáme zbytek cukru a vaříme, až vznikne zlatavý sirup.
  • 2
    Hrušky upravíme na talířky, přelijeme sirupem, posypeme zbytkem kopru a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.