Hrušky s pusinkami

30 min.

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
194 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
7 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
3 g
Cukr
27 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do zapékací misky naklademe na polovinu rozkrojené hrušky a polijeme je rozpuštěným máslem.
  • 2
    Misky vložíme na 5 minut do trouby pod rozpálený gril. Hrušky obrátíme v misce a vložíme pod gril na dalších 5 minut.
  • 3
    Bílek ušleháme s cukrem, přidáme mleté mandle a mandlový likér.
  • 4
    Sníh rozdělíme na půlky hrušek a povrch posypeme najemno nasekanými mandlemi.
  • 5
    Misku vložíme na 4 minuty opět pod gril a jakmile získá sníh hnědý nádech, tak misku s hruškami vyjmeme a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.