Hrušky v mandlovém sněhu

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
179 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
3 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
5 g
Cukr
29 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hruškový kompot scedíme a hrušky nakrájíme na plátky. Do rendlíku nalijeme hruškový džus, přilijeme vodu, přidáme mletou skořici, přivedeme k varu, minutu povaříme a odstavíme. Zalijeme plátky hrušek a necháme vychladnout.
  • 2
    Do misky nasypeme mleté mandle, cukr, přidáme bílky a šlehačem vyšleháme sníh, který vložíme na chvilku pod gril a lehce ogrilujeme.
  • 3
    Hrušky se šťávou rozdělíme do pohárků, ozdobíme mandlovým sněhem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.