Hrušky v tvarohovém krému
20 min.
Ingredience
- 4kusyHrušky
- 250gramůTvaroh tučný
- 1lžíceCukr vanilka
- 1lžíceMed včelí
- 1lžíceMandle plátky
- 0,13litrMléko polotučné
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
233 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
11 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
5 g
Cukr
13 g
Postup přípravy
- 1Oloupané hrušky zbavíme jádřinců, nakrájíme na kostičky a rozdělíme do mističek.
- 2Tvaroh utřeme s mlékem, cukrem, vanilkovým cukrem a medem do hladkého krému a nalijeme na hrušky.
- 3Dezert posypeme nasucho opraženými plátky mandlí.
- 4Necháme mírně vychladit a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.