Husí játra přírodní

140 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
162 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
16 g
Sacharidy
1 g
Vápník
9 mg
Železo
6 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěná a omytá játra vložíme do vyššího hrnce a přidáme tolik syrového sádla (nakrájeného na kostky), aby byla játra zakryta. Přilijeme naběračku studené vody, pod pokličkou zvolna dusíme, až škvarečky voní a zlátnou.
  • 2
    Potom játra vyjmeme, sádlo osolíme, játra jím zalijeme a necháme vychladnout.
  • 3
    Sádlo s játry používáme k přípravě pomazánek.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.