Husí játra s vínem

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
520 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
43 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
255 mg
Cukr
870 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěná játra nakrájíme na silnější plátky, obalíme lehce v mouce a zprudka opečeme na sádle. Přidáme jemně pokrájenou cibuli a zvolna dusíme pod pokličkou.
  • 2
    Měkká játra vyjmeme na nahřátou mísu, sebereme sádlo a přilijeme víno. Omáčku chvíli povaříme.
  • 3
    Nakonec přidáme kousek másla, omáčku už nevaříme, nalijeme ji na játra.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.