Husí krk nadívaný

0 min.
Polsko

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
4192 kcal
Bílkoviny
117 g
Tuky
377 g
Sacharidy
64 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme nádivku - žaludek, maso, játra, cibuli a namočenou a vymačkanou housku umeleme na masovém mlýnku.
  • 2
    Přidáme vejce, sůl a pepř. Husí krk sešijeme na širokém konci, druhým koncem naplníme nádivkou a též sešijeme.
  • 3
    Vložíme do pekáče s rozehřátým sádlem.
  • 4
    Povrch potřeme sádlem a za občasného podlévání pečeme hodinu v předehřáté troubě na 200 stupňů.
  • 5
    Krájíme na plátky a podáváme teplé nebo zastudena.
  • 6
    Podáváme s rýží nebo s brambory a nastudeno s bramborovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.