Husí prsa na zázvoru
70 min.
Ingredience
- 600gramůHusí prsa
- 1lžičkaSůl
- 30gramůSádlo škvařené
- 200mililitrůVoda pitná
- 0,5lžičkaZázvor mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
493 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
47 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
94 mg
Cukr
25 mg
Postup přípravy
- 1Husí prsa zbavená kůže osolíme a posypeme mletým zázvorem.
- 2Připravené maso nejdříve dusíme v kastrolu na sádle, aby nebylo suché.
- 3Potom prsa zvolna dopékáme v troubě za občasného podlévání vodou a polévání vypečenou šťávou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.