Husté jablečné pyré ke drůbežímu masu
16 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 2kusyPomeranče
- 4lžíceHrozinky
- 3lžíceCukr krupice
- 2decilitryVoda pitná
- 1decilitrOcet vinný
- 4lžíceKečup
- 5kusůJablka
- 20gramůČesnek
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
642 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
2 g
Sacharidy
163 g
Vláknina
17 g
Cukr
119 g
Postup přípravy
- 1Nejprve nakrájíme oloupaná rajčata a pomeranče na malé kostičky.
- 2V hrnci dáme vařit vodu, ocet a cukr, přimícháme nakrájené ovoce, na jemno nasekanou cibuli, rozmačkaný česnek a hrozinky.
- 3Vše dusíme zhruba 6 minut.
- 4Nakonec přimícháme kečup a povaříme.
- 5Servírujeme spolu s drůbežím masem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.