Husté jablečné pyré ke drůbežímu masu

16 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
642 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
2 g
Sacharidy
163 g
Vláknina
17 g
Cukr
119 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve nakrájíme oloupaná rajčata a pomeranče na malé kostičky.
  • 2
    V hrnci dáme vařit vodu, ocet a cukr, přimícháme nakrájené ovoce, na jemno nasekanou cibuli, rozmačkaný česnek a hrozinky.
  • 3
    Vše dusíme zhruba 6 minut.
  • 4
    Nakonec přimícháme kečup a povaříme.
  • 5
    Servírujeme spolu s drůbežím masem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.