Indiánské kořeněné jehněčí

100 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
937 kcal
Bílkoviny
78 g
Tuky
65 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mixéru dáme vše kromě kýty a rozmixujeme to na pastu.
  • 2
    Jehněčí maso potřeme touto vytvořenou marinádou. Necháme 4 hodiny (nebo přes noc) v lednici.
  • 3
    Poté setřeme marinádu. Grilujeme na grilu 25 minut, poté otočíme a ještě 15 minut grilujeme. Když už má jehněčí hnědou krustu, dáme ho ještě do trouby na 30 minut na 220 °C. Maso uvnitř by mělo být růžové.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.