Indická chlebová placka

35 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
492 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
7 g
Sacharidy
91 g
Vláknina
4 g
Vápník
26 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Všechny ingredience smícháme a vytvoříme z nich těsto. Necháme ho hodinu kynout. Mělo by zdvojnásobit svůj objem.
  • 2
    Poté vytvoříme 8 bochánků (každý cca 250 g) z těsta, a vyválíme je na kruh o průměru 15 cm, asi 1 cm tlustý. Necháme 15 minut kynout.
  • 3
    Poté každou placku opečeme nasucho na pánvi - dohněda z každé strany.
  • 4
    Před podáváním necháme vystydnout.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.