Indická cizrnová polévka se zeleninou
25 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1lžičkaZázvor mletý
- 1stroužekČesnek
- 1lžíceGaram masala
- 850mililitrůVývar zeleninový
- 2kusyMrkev kořen
- 400gramůCizrna konzervovaná
- 100gramůFazolové lusky zelené
- 1lžíceOlej olivový extra panenský
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
319 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
9 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
10 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Na oleji osmažíme na jemno nakrájenou cibuli, česnek a zázvor. Po dvou minutách přidáme garam masala a po další minutě vývar a mrkve nakrájené na kostičky. Povaříme 10 minut.
- 2Přidáme cizrnu. Prohřejeme a poté rozmixujeme tyčovým mixérem.
- 3Přidáme zelené fazolky a 3 minuty povaříme.
- 4Můžeme podávat.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.