Indická kořeněná kapusta
20 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
170 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
8 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
7 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Chilli papričky nakrájíme na jemno, zázvor nastrouháme.
- 2Hořčičné semínko a kmín opékáme na oleji asi minutu, poté přidáme chilli papričku, zázvor a kurkumu. Až se tato směs rozvoní, přidáme nakrájenou kapustu, sůl, trochu vody a hrášek.
- 3Dusíme 4-5 minut. Poté přidáme citronovou šťávu, mletý koriandr a polovinu čerstvého koriandru a strouhaný kokos. Zamícháme a odstavíme.
- 4Podáváme posypané zbylým čerstvým koriandrem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.