Indická kořeněná kapusta

20 min.
Indie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
170 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
8 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
7 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Chilli papričky nakrájíme na jemno, zázvor nastrouháme.
  • 2
    Hořčičné semínko a kmín opékáme na oleji asi minutu, poté přidáme chilli papričku, zázvor a kurkumu. Až se tato směs rozvoní, přidáme nakrájenou kapustu, sůl, trochu vody a hrášek.
  • 3
    Dusíme 4-5 minut. Poté přidáme citronovou šťávu, mletý koriandr a polovinu čerstvého koriandru a strouhaný kokos. Zamícháme a odstavíme.
  • 4
    Podáváme posypané zbylým čerstvým koriandrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.