Indická kořeněná kuřecí stehna

50 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
455 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
31 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
887 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí stehýnka opláchneme pod tekoucí vodou a zbavíme je kůže. Veškeré mleté koření smícháme dohromady v misce a odložíme bokem.
  • 2
    Stehýnka potřeme česnekovou a zázvorovou pastou, zalijeme citronovou šťávou, dochutíme solí a odložíme na dvě hodiny do lednice marinovat.
  • 3
    Následně stehna okořeníme směsicí koření z misky. Cibuli zbavíme slupky, nakrájíme nadrobno a necháme smažit na rozehřátém másle. Následně přidáme do pánve stehýnka, přikryjeme poklicí a necháme dusit, dokud nejsou stehýnka měkká. Ozdobíme lístky koriandru a můžeme servírovat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.