Indická kukuřičná polévka

55 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
320 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
14 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
8 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vyjma kukuřice a cibule najemno nakrájíme všechnu zeleninu. Hrnec napustíme vodou, osolíme a vaříme asi 30 minut. Následně vývar přecedíme. Na másle osmahneme nakrájenou cibuli. Posypeme moukou, ochutíme masalou, přidáme špetku soli a důkladně mícháme po dobu 4 minut.
  • 2
    Uvaříme kukuřici a přidáme ji k cibuli na pánvi. Na závěr zalijeme vývarem a necháme ještě 15 minut vařit. Přidáme špetku soli a můžeme podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.