Indická kuřecí polévka

50 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
334 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
8 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
19 mg
Cukr
34 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci necháme uvedeme vodu do bodu varu a mírně ji osolíme. Necháme v ní uvařit kuřecí maso, následně je vyjmeme a odložíme bokem. Z kukuřičné moučky a mléka vytvoříme v hrnci jemnou kaši. Vývarem tuto kaši zalijeme a vaříme 20 minut na mírném plameni. Následně odložíme bokem.
  • 2
    Ušleháme žloutek a zalijeme ho trochou polévky. Našlehaný žloutek nalijeme zpět do polévky a ochutíme špetkou soli. Polévku naplníme kuřecím masem a můžeme servírovat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.