Indická samosa s uzeným kachním masem

35 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
571 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
53 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
5 g
Cukr
575 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kachní uzené maso nakrájíme na malé kousky, dáme do misky, přidáme nakrájenou jarní cibulku a nakrájené chilli papričky. Přilijeme kokosové mléko, sezamový olej, rybí vývar a ponorným mixérem všechny suroviny rozmixujeme.
  • 2
    Listy těsta na jarní závitky namočíme do vody a nakrájíme je na menší čtverce. Do středu těsta lžící položíme připravenou náplň, spodním koncem těsta přikryjeme střed náplně. Potom vezmeme oba vrchní rohy a přeložíme je do středu, aby vznikl trojúhelník.
  • 3
    Nakonec připravenou samosu navlhčíme, posypeme moukou a v pánvi na rozehřátém oleji smažíme dozlatova přibližně 2-3 minuty.
  • 4
    Osmažené samosi naaranžujeme na jednotlivé talíře a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.