Indické brambory
40 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 500gramůBrambory vařené
- 2lžíceOlej rostlinný
- 2kusyVejce slepičí
- 1lžičkaKari koření
- 60gramůSýr Eidam cihla 40%
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
237 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
10 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na pánvi na oleji. Přidáme na plátky nakrájené uvařené brambory a opečeme je.
- 2Vejce rozmícháme s nastrouhaným sýrem, okořeníme kari kořením a nalijeme na brambory. Pánev přiklopíme pokličkou a vejce necháme ztuhnout.
- 3Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.