Indické červené jehněčí

50 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
398 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
25 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso zbavíme tuku, opláchneme je pod tekoucí vodou a nakrájíme na kostičky. Cibuli si nakrájíme nadrobno a osmažíme ji na másle společně s kmínem a bobkovým listem. Následně přidáme nakrájené maso a ochutíme solí. Necháme smažit na středně silném ohni, dokud maso nezezlátne.
  • 2
    Když je maso zlatavé, zalijeme je trochou vody a uvedeme k varu. Ochutíme namletým fenyklem, zázvorem a chilli. Zakryjeme poklicí a podusíme, dokud není maso měkké. Poté maso zalijeme jogurtem a vaříme 5 minut. Vše dochutíme masalou, promícháme a ozdobíme lístky koriandru. Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.