Indické kebaby

95 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
326 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
15 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
7 g
Cukr
403 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozmixujeme dohromady zázvor, bobkový list, semínka koriandru, skořici, sůl, mleté chilli a semínka fenyklu. Tuto směs smícháme v míse s garam masalou, kurkumou, olejem a citronovu šťávou.
  • 2
    Maso pokrájíme na plátky a necháme marinovat v míse se směsí cca hodinu. Poté je rozložíme do pekáče a pečeme v předehřáté troubě cca 20 minut.
  • 3
    Napícháme vždy 3 kusy na grilovací jehlu, ozdobíme citronem a podáváme horké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.