Indické kuře na polosucho

40 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
562 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
36 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Prsa zbavíme nečistot a naklepeme. Rajčata rozpůlíme, zbavíme je dužiny a nakrájíme na kolečka. Zázvor společně s paprikou a lístky koriandru nakrájíme. Cibuli rozkrojíme na čtyři části.
  • 2
    V pánvi si rozpálíme olej, lehce osmahneme cibuli, kterou následně odložíme bokem. Posléze osmažíme na témže oleji papriku a rajčata.
  • 3
    Na jiné pánvi rozpálíme máslo a kuřecí prsa, rajčatovou dužinu, zázvor, česnek, sůl, chilli a pastu z rajčat taktéž orestujeme. Celou směs smažíme, dokud nám maso nezezlátne a nezměkne. K masu přidáme suroviny z první pánve a garam masalu. Promícháme, přikryjeme pokličkou a chvíli podusíme. Ozdobíme koriandrem a můžeme podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.