Indické kuře se zeleným kořením

30 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
437 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
20 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Smícháme sůl, mleté chilli, masalu a citronovou šťávu. Ve vzniklé marinádě obalíme nakrájené kuřecí.
  • 2
    Lístky máty a koriandru zbavíme nečistot, opláchneme pod tekoucí vodou a nakrájíme. Zelené papričky zbavíme stopek a opláchneme pod tekoucí vodou.
  • 3
    Do jogurtu přidáme zelené papričky, kešu a lístky koriandru a máty. Jogurt, zázvorovou a česnekovou pastu přidáme ke kouskům kuřete. Vše důkladně zamícháme, přilijeme olej a znovu zamícháme. Vše odložíme na 10 h do lednice, aby maso nasáklo chuť.
  • 4
    Po vyjmutí nabodáme kuřecí na špejle a opečeme na grilu. Po vyjmutí ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.